palvelut

Kuntoutuspalvelut

Kuntoutuksen ammattilainen

Ikifit tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja ikäihmisille, aikuisille ja lapsille.

Kuntoutus Apilassa Kangasalla toteutetaan yksilökuntoutusta ja ryhmämuotoisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja mm. tule- ja reumasairauksia sairastaville. Meille voit hakeutua kuntoutukseen esim. Kelan ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksaen. Meille voit tulla myös avoterapiaan (fysioterapia ja allasterapia) lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itse maksaen.

Kuntoutusyksikkömme Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa ja Raisossa ovat erikoistuneet ikääntyneiden avoterapiaan. Meille voi hakeutua kuntoutukseen Kelan ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä itse maksaen. Toteutamme myös Veteraanien ja Lottien avokuntoutusta. Tampereella ja Hämeenlinnassa meille voi hakeutua myös Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueen maksusitoumuksella ja palvelusetelillä.

Tampereen toimipisteissä Pyynikillä ja Lielahdessa Meesakadulla ja Hämeenlinnan Keinupuistossa järjestämme IkiTrainer-liikuntaryhmiä, jotka ovat suunnattu kaiken kuntoisille. Näiden ryhmien vetäjänä toimii aina fysioterapeutti. Tutustu IkiTrainer-palveluun.

Tutustu lisää kuntoutuspalveluihimme!

Linkkejä ja muuta

Anna meille palautetta!

Esitteet:
- Hinnasto Kuntoutus Tampere (päivitetään sivulle myöhemmin)
- Hinnasto Kuntoutus Apila