Meille töihin

Tule töihin Ikifitiin!

Olemme täysin kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Toimimme Pirkanmaan alueella Hämeenlinnassa, Kangasalla sekä Tampereella.

Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme avoimen, joustavan ja iloisen työilmapiirin. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja tekee töitä koko sydämellään. Luontaisetuna tarjoamme henkilökunnallemme ravintoedun sekä ePassin (kulttuuri- ja liikuntasetelin).

Siistijää Kangasalalle Hyvinvointikeskus Apilaan

Haemme joustavaa ja töihin tarttuvaa siistijää/keittiöapulaista täydentämään Kangasalla sijaitsevan Hyvinvointikeskus Apilan siivoustiimiä.

Meillä sinua odottavat monipuoliset tehtävät hoivakotien, kuntoutuksen ja yleisten tilojen siivouksen parissa. Osaamisesi puitteissa voit työskennellä myös ravintolamme keittiöllä avustavissa tehtävissä. Työ on päivätyötä arkisin ja viikonloppuisin. Apilassa olet osa sitoutunutta ja ammattitaitoista seitsemän henkilön tiimiä. Jos koet omaavasi työhön tarttuvan asenteen ja luotettavuus, hyvä motivaatio sekä ylpeys omasta työstä sopivat kuvaukseen sinusta, olet oikea henkilö tiimiimme! Edellytämme sinulta siivousalan opintoja ja työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Käy tutustumassa tarkemmin avoimeen paikkaamme osoitteessa https://paikat.te-palvelut.fi ja kirjoita sanahakukenttään "Domelux". Haku päättyy 31.3.2021

Tarjoamme sinulle:
- viihtyisän työympäristön
- mukavan työtiimin
- monipuolisen ja vaihtelevan työn

Lisätiedot:
Miia Franssila
miia.franssila@ikifit.fi
03 2716 298 (arkisin klo 8-16)
Ikifit Oy/Domelux Oy

Kiinnostuitko paikasta?
Lähetä hakemus ja CV
miia.franssila@ikifit.fi tai jätä hakemus nettisivujemme kautta (kohde: Kuntoutus Apila)

 

Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Kangasalan, Tampereen ja Hämeenlinnan toimipisteiden tiimeihin

Omaatko palveluhenkisen asenteen ja haluat toimia ikäihmisten parissa? Oletko valmis sitoutumaan ja tekemään työtä asukkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi? Jos vastasit kyllä, käy tutustumassa tällä hetkellä avoimiin paikkoihimme osoitteessa https://paikat.te-palvelut.fi ja kirjoita sanahakukenttään "Ikifit".

Tarjoamme Sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan
  • mukavan ja kannustavan työtiimin
  • idyllisen ja kauniin työympäristön
  • lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut
  • ePassin työhyvinvointia edistämään


Lisätiedot:
vastuualuejohtaja Heli Seppälä
heli.seppala@ikifit.fi
040-5927277
tiedustelut paikkaan liittyen arkisin klo 8-16 välillä

Hakemukset:
Hakemus ja CV (ja muut mahdolliset liitteet)
heli.seppala@ikifit.fi


Tervetuloa osaavaan ja iloiseen tiimiimme!Geriatri Tampereelle

Toimintamme laajentuessa etsimme lisävahvistusta osaavaan ja innostuneeseen lääkäritiimiimme Tampereella. Olemme tunnettuja korkean ammattitaidon ja -etiikan ohella asiakaslähtöisyydestä sekä hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista.

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut yleislääkäri, geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri?

Tarjolla on monipuolista työtä tamperelaisten ikäihmisten parissa heidän kodeissaan ja palvelutaloissa, kuntoutusyksiköissä tai vaihtoehtoisesti poliklinikkatyöskentelyä muistisairauksien ja muiden geriatristen haasteiden parissa. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja työkokemuksesi mukaan vaihtelevaksi.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja osana mainiota geriatritiimiämme. Voit myös osallistua nykyisen työsi ohella takapäivystysrinkiimme.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Ylilääkäri Sirkka-Liisa Kaistinen
044 901 7190
etunimi.sukunimi@ikifit.fi