Meille töihin

 

 


Geriatri Tampereelle

Toimintamme laajentuessa etsimme lisävahvistusta osaavaan ja innostuneeseen lääkäritiimiimme Tampereella. Olemme tunnettuja korkean ammattitaidon ja -etiikan ohella asiakaslähtöisyydestä sekä hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista.

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut yleislääkäri, geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri?

Tarjolla on monipuolista työtä tamperelaisten ikäihmisten parissa heidän kodeissaan ja palvelutaloissa, kuntoutusyksiköissä tai vaihtoehtoisesti poliklinikkatyöskentelyä muistisairauksien ja muiden geriatristen haasteiden parissa. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja työkokemuksesi mukaan vaihtelevaksi.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja osana mainiota geriatritiimiämme. Voit myös osallistua nykyisen työsi ohella takapäivystysrinkiimme.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:

Kehitysjohtaja, vastuualuejohtaja lääkäripalvelut
Riitta Aine
020 734 2650 
etunimi.sukunimi@ikifit.fi


ikifit-nettiHaluamme tarjota työntekijöillemme avoimen ja joustavan työilmapiirin, jossa jokainen tiimin jäsen on aidosti tärkeä. Työkavereiksi haluamme hyviä tyyppejä, jotka arvostat kollegoiden taitoja ja jakavat osaamistaan muille. Työn tueksi tarjoamme toimivat tilat ja nykyaikaisen työympäristön. Haluamme pitää työntekijöistämme hyvää huolta. Siksi meillä on lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ePassi työkyvyn ylläpitämiseen ja ravintoetu arjen jaksamisen tueksi.

 

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Toimintamme lähtökohtana on tuoda asiakkaillemme terveyttä, turvaa, iloa ja voimavaroja arkeen sekä parantaa asiakkaittemme elämänlaatua toimintamme kaikilla osa-alueilla. Tärkeitä arvojamme ovat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen, kiireettömyys sekä turvallisuus.

Linkkejä ja muuta

Ole yhteydessä ja kysy avoimista paikoistamme:

rekrytointipäällikkö Tuija Tolonen
040 570 5740
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Jätäthän hakemuksesi avoinna olevan työpaikkailmoituksen kautta! Mikäli et löydä sinulle sopivaa avointa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen klikkaamalla "Avoin hakemus" -ilmoitusta.

Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

We do not accept applications by email.

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa.
We only process applications from applicants, who are already living in Finland
.