Meille töihin

Tule töihin Ikifitiin!

Olemme tamperelainen kuntoutus- ja erikoislääkärikeskus ja tarjoamme asiakkaillemme lääkäri-, fysioterapia-, ja kotihoitopalveluja ikääntyneiden turvaksi, terveydeksi ja omannäköisen arjen tueksi. Lisäksi tarjoamme ikääntyneiden asumispalveluja sekä moniammatillisia kuntoutuspalveluja lapsille ja aikuisille. Toimimme Pirkanmaan alueella Hämeenlinnassa, Kangasalla sekä Tampereella.

Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme avoimen, joustavan ja iloisen työilmapiirin. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja tekee töitä koko sydämellään. Luontaisetuna tarjoamme henkilökunnallemme ravintoedun sekä ePassin (kulttuuri- ja liikuntasetelin).

Etsimme geriatria Tampereelle

Toimintamme laajentuessa etsimme lisävahvistusta osaavaan ja innostuneeseen lääkäritiimiimme Tampereella. Olemme tunnettuja korkean ammattitaidon ja -etiikan ohella asiakaslähtöisyydestä sekä hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista.

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut yleislääkäri, geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri?

Tarjolla on monipuolista työtä tamperelaisten ikäihmisten parissa heidän kodeissaan ja palvelutaloissa, kuntoutusyksiköissä tai vaihtoehtoisesti poliklinikkatyöskentelyä muistisairauksien ja muiden geriatristen haasteiden parissa. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja työkokemuksesi mukaan vaihtelevaksi.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja osana mainiota geriatritiimiämme. Voit myös osallistua nykyisen työsi ohella takapäivystysrinkiimme.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Ylilääkäri Sirkka-Liisa Kaistinen
044 901 7190
etunimi.sukunimi@ikifit.fi