Meille töihin

Tule töihin Ikifitiin!

Olemme täysin kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Toimimme Pirkanmaan alueella Hämeenlinnassa, Kangasalla sekä Tampereella.

Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme avoimen, joustavan ja iloisen työilmapiirin. Henkilökuntamme on sitoutunutta ja tekee töitä koko sydämellään. Luontaisetuna tarjoamme henkilökunnallemme ravintoedun sekä ePassin (kulttuuri- ja liikuntasetelin).

 

Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Kangasalan ja Tampereen toimipisteiden tiimeihin

Omaatko palveluhenkisen asenteen ja haluat toimia ikäihmisten parissa? Oletko valmis sitoutumaan ja tekemään työtä asukkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi? Jos vastasit kyllä, käy tutustumassa tällä hetkellä avoimiin paikkoihimme osoitteessa https://paikat.te-palvelut.fi ja kirjoita sanahakukenttään "Ikifit".

Tarjoamme Sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan
  • mukavan ja kannustavan työtiimin
  • idyllisen ja kauniin työympäristön
  • lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut
  • ePassin työhyvinvointia edistämään


Lisätiedot:
vastuualuejohtaja Heli Seppälä
heli.seppala@ikifit.fi
040-5927277
tiedustelut paikkaan liittyen arkisin klo 8-16 välillä

Hakemukset:
Hakemus ja CV (ja muut mahdolliset liitteet)
heli.seppala@ikifit.fi


Tervetuloa osaavaan ja iloiseen tiimiimme!Geriatri Tampereelle

Toimintamme laajentuessa etsimme lisävahvistusta osaavaan ja innostuneeseen lääkäritiimiimme Tampereella. Olemme tunnettuja korkean ammattitaidon ja -etiikan ohella asiakaslähtöisyydestä sekä hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista.

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut yleislääkäri, geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri?

Tarjolla on monipuolista työtä tamperelaisten ikäihmisten parissa heidän kodeissaan ja palvelutaloissa, kuntoutusyksiköissä tai vaihtoehtoisesti poliklinikkatyöskentelyä muistisairauksien ja muiden geriatristen haasteiden parissa. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja työkokemuksesi mukaan vaihtelevaksi.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja osana mainiota geriatritiimiämme. Voit myös osallistua nykyisen työsi ohella takapäivystysrinkiimme.

Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Ylilääkäri Sirkka-Liisa Kaistinen
044 901 7190
etunimi.sukunimi@ikifit.fi