Yritys

Ikifit - Sinua varten

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb

Tuomme turvaa, iloa ja terveyttä.

Ikifit-konserni on täysin kotimainen monipuolisia ja moniammatillisia hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Yrityksemme omistajat työskentelevät itse yrityksen palveluksessa.

Yrityksessämme työskentelee kaikkiaan noin 350 ammattilaista mm. erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutteja. Lisäksi henkilöstöömme kuuluu iso joukko muita terveydenhuollon sekä ravintola- ja puhtaanapitotoimintojen ammattilaisia.

Päätehtävämme on tuottaa laadukasta, kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua asiakkaillemme. Haluamme olla omalla toiminnallamme tukemassa ja vaikuttamassa korkealaatuisten palvelujen säilymiseen yhteiskunnan rakennemuutoksessa sekä olla etulinjassa kehittämässä palveluja toimialallamme valtakunnallisesti.

Palvelumme

  1. Asumispalvelut ikäihmisille
  2. Avokuntoutus ja fysioterapiapalvelut lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella sekä itse maksaen
  3. Hyvinvointikeskus Apilan kuntoutuspalvelut kaiken ikäisille
  4. Lääkäripalvelut ikäihmisille vastaanotolla ja kotikäynteinä
  5. Työhyvinvointipalvelut yrityksille ja yhteisöille
  6. Virkistyslomat ja tuetut lomat yksittäisille henkilöille ja perheille
  7. Tilapalvelut kokouksiin, seminaareihin ja juhliin

Tarinamme

Tampereen Geriatripalvelu Oy perustetiin vuonna 2005 ja se on toimintansa alkumetreiltä alkaen ollut arvostettu laadukkaiden geriatrian erikoislääkärin palveluiden tuottaja kunnille, yrityksille, yhteisöille kuin myös yksittäisille asiakkaille. Ikifit Oy aloitti toimintansa vuonna 2013 ja silloiseen palvelutarjontaan kuuluivat kokonaisvaltaiset kuntoutuspalvelut ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Vuonna 2014 Tampereen Geriatriapalvelu ja Ikifit yhdistivät voimansa ja toiminta jatkui Ikifit-nimen alla. Vuonna 2018 Ikifit lähti vahvasti kasvattamaan ikäihmisille suunnattuja ympärivuorokautisia asumispalveluja ja tänä päivänä palveluja tarjotaankin jo usealla paikkakunnalla. Kuntoutuspalvelut vahvistuivat entisestään vuonna 2020, kun maineikkaan reuma- ja tuleskuntoutuksesta tunnetun Kuntoutumiskeskus Apilan moniammatilliset palvelut siirtyivät Ikifitin omistukseen.

Ikifit-konserniin kuuluu myös 2010 perustettu catering- ja siivousalan yritys Domelux Oy. Yrityksellä on oma keskuskeittiö Pirkkalassa ja Apila Ravintola Kangasalla. Tutustu tarkemmin palveluihin www.domelux.fi