Yritys

Ikifit - vanhustyön ja kuntoutuksen ammattilainen

suomalaistapalvelua_suomi_sininen_rgb

Ikifit Oy on suomalainen Pirkanmaalla toimiva yritys, jonka kaikki omistajat työskentelevät itse yrityksen palveluksessa.

Ikifit-konsernissa työskentelee kaikkiaan noin 350 oman alansa ammattilaista. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu mm. erikoislääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, kotipalvelun ammattilaisia ja lisäksi iso joukko muista kuntoutuksen ja tukitoimintojen ammattilaisia.

Päätehtävämme on tuottaa korkealaatuista, kokonaisvaltaista ja yksilöllistä palvelua asiakkaillemme.

Palvelumme

  1. Asumispalvelut ikäihmisille
  2. Kuntoutuspalvelut ikäihmisille, aikuisille ja lapsille
  3. Lääkäripalvelut ikäihmisille vastaanotolla ja kotikäynteinä
  4. Ikäihmisille suunnatut kotihoito- ja liikuntapalvelut
  5. Avokuntoutus- ja terapiapalvelut lääkärin lähetteellä, maksusitoumuksella sekä itse maksaen
  6. Työhyvinvointipalvelut yrityksille sekä ryhmille
  7. Virkistyslomat ja tuetut lomat yksittäisille henkilöille ja perheille
  8. Tilapalvelut kokouksiin, seminaareihin ja juhliin
  9. Koulutuspalvelut

 

Tavoitteemme ja arvomme

• Olemme ihmistä varten. Tuomme turvaa, terveyttä ja iloa ja asiakkaillemme.
• Toimintamme on eettistä, yhteisöllistä ja asiakasta arvostavaa.
• Henkilökuntamme on moniammatillista ja työskentelee kuntouttavalla työotteella.
• Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja kiireettömyys.

Tarinamme

Tampereen Geriatripalvelu Oy perustetiin vuonna 2005 ja se on ollut arvostettu laadukkaiden geriatrian erikoislääkärin palveluiden tuottaja kunnille, yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi yrityksen palvelutarjontaan kuuluivat lääkärien kotikäynnit yksityisasiakkaille. Ikifit Oy on perustettu vuonna 2013. Sen palveluihin ovat kuuluneet kokonaisvaltaiset kuntoutuspalvelut ikäihmisille, muistisairaille ja veteraaneille. Vuonna 2014 nämä kaksi yritystä yhdistyivät Ikifit-nimen alle. Samalla palvelurakenne täydentyi kotihoito- ja koulutuspalveluilla. Vuonna 2018 Ikifitin palvelutarjontaan tulivat vahvasti mukaan ikäihmisille suunnatut asumispalvelut. Asumispalveluja tarjotaankin nyt jo kolmella paikkakunnalla; Tampereella, Kangasalla ja Hämeenlinnassa.

Vuonna 2020 Ikifit osti Kangasalla toimineen Hyvinvointilinna Oy:n liiketoiminnan ja tules- sekä reumakuntoutuksesta tunnetun Kuntoutumiskeskus Apilan moniammatilliset palvelut siirtyivät Ikifitin omistukseen.

Ikifit-konserniin kuuluu myös 2010 perustettu catering- ja siivoualan yritys Domelux Oy. Domelux tuottaa vastuulliset ateria- ja siivouspalvelut Ikifin hyvinvointikeskuksiin. Yrityksellä on oma keskuskeittiö Pirkkalassa ja Apila Ravintola Kangasalla. Tutustu tarkemmin palveluihin www.domelux.fi