palvelut

Yhteisöllinen asuminen - vuokrattavat asunnot ikäihmisille

Ikäihmisten kevyen palveluasumisen kodit Tampereella, Turussa ja Raisiossa

Hiljattain valmistuneet Hyvinvointikeskukset Tampereen Härmälänranta, Turun Skanssi sekä Raision Kerttulankaari tarjoavat ikäihmisille yhteisöllisen palveluasumisen senioriasuntoja. Asunnot ovat uusia, reilun kokoisia keittiöllä varustettuja vuokrahuoneistoja. Jotta koti tuntuu kodilta, saa asukas kalustaa huoneistonsa omilla huonekaluillaan ja tutuilla tavaroillaan.

Asuntojen yhteydessä on kaikkien hyvinvointikeskuksen asukkaiden käytössä olevat yhteisölliset ja viihtyisät oleskelutilat, joissa voi tavata muita asukkaita, osallistua virikeryhmiin ja viettää aikaa. Asukkaiden käytössä on hyvinvointikekuksesta riippuen mm. kuntosali ja aktivoivat ulkotilat. Omaa arkea helpottamaan on asukkailla mahdollisuus ostaa monipuolisia ja yksilöityjä lisäpalveluja mm. siivousta ja ateriapalvelua. Ikifitin kodeilla panostetaan kuntoutukseen ja asukkaat voivat ostaa oman toimintakykynsä ylläpitämiseksi myös kuntoutuspalveluja kätevästi saman katon alta.

Tampereen Härmälänranta ja Raision Kerttulankaari tarjoavat myös ympärivuorokautiseen palveluasumiseen suunnattuja ikäihmisten koteja.

Kysy lisää asunnoista ja palveluistamme:

Hyvinvointikeskus Härmälänranta
Yksikön johtaja Denis Kucevic, 050 537 1120, denis.kucevic@ikifit.fi
Sisunaukio 1, 33900 Tampere

Hyvinvointikeskus Skanssi
Yksikön johtaja Eveliina Kuusisto, 050 594 7322, eveliina.kuusisto@ikifit.fi
Skanssinkatu 66, 20730 Turku

Hyvinvointikeskus Kerttulankaari
Yksikön johtaja Annette Niemi, 050 5166 096, annette.niemi@ikifit.fi
Kaupinkatu 2, 21200 Raisio

 

Linkkejä ja muuta

Lisätietoja asumispalveluista:

VASTUUALUEJOHTAJA ASUMISPALVELUT
Pirkanmaa ja Länsi-Suomi
Heli Seppälä
040 592 7277