Hyvinvointikeskus Keinupuisto

Hoivaa, huolenpitoa ja asumisen mukavuutta

Hyvinvointikeskus Keinupuisto sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Hämeenlinnan kaupungin ytimessä. Hyvinvointikeskus käsittää Hyvinvointikoti Hilpin ja kahdeksan vuokrattavaa asuntoa ikäihmisille. Uudisrakennuksen kaikki tilat on suunniteltu asumispalvelutoimintaa varten täysin esteettömiksi.

Hyvinvointikoti Hilpi sijaitsee hissillisen talon toisessa kerroksessa. Hilpi tarjoaa ikäihmisille laadukasta ympärivuorokautista asumispalvelua. Hilpin yhteisest oleskelutilat ovat valoisat ja avarat ja niistä on pääsy katetulle terassille, jossa on mukava ulkoilla ja viettää aikaa. Jokaisella asukkaalla on oma 22 m2 huone sekä wc- ja suihkutilat. Hilpissä asukas voi sisustaa oman huoneensa yksilöllisesti omilla tutuilla esineillään; huonekalut, valokuvat ja taulut tuovat asukkaalle kodikkuutta ja turvallisuutta.

Ensimmäissä kerroksessa on kahdeksan ikäihmisille vuokrattavaa asuntoa. Asunto käsittää olohuoneen keittosyvennyksellä ja erillisen makuuhuoneen. Huoneiston koko on 47,5 m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös oma terassi. Asukas voi hautessaan ostaa lisäksi mm. ateria- ja siivouspalveluita.

Ensimmäisen kerroksen asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ulkoilupiha. Pihalla on mukava nauttia kesäisestä kahvihetkestä keinuen tai hyötypuutarhaa hoitaen. Asukkaiden käytössä on myös yhteisiä toiminta- ja harrastetiloja sekä viehättävä kahvila.

Meille voi tulla asumaan itsemaksavana tai palvelusetelillä.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme!

 

Linkkejä ja muuta

Hilpinkuja 3
13200 Hämeenlinna

Yhteydenotot:
yksikön johtaja Meeri Kalliomäki
044 4918 990
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

vastaava hoitaja Karla Makkonen
044 433 2915
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Hyvinvointikoti Hilpi

hoitajat 044 4332913

Esitteet:
Keinupuiston asumispalvelut