palvelut

Hyvinvointikeskus Finlandia

Hyvän olon koteja ikäihmiselle

Ikifitin uusi ikäihmisten palveluasumiseen suunniteltu Hyvinvointikeskus Finlandia valmistuu Keravan Kivisillan alueelle syksyllä 2024. Yksitasoinen, rivitalomainen ratkaisu tarjoaa asukkaille viihtyisän kodin kauniilla näkymillä. Kivisillan alue sijaitsee vain kivenheiton päässä palveluista ja julkinen liikenteen pysäkeistä.

Hyvinvointikeskus kotina

Uudessa Hyvinvointikeskuksessa tulee toimimaan viihtyisä 30-paikkainen Hyvinvointikoti Kaino. Kaino tarjoaa ikäihmiselle ympärivuorokautista hoivaa uusissa ja toimivissa tiloissa.

Finlandiaan valmistuu myös kevyempään, yhteisölliseen asumiseen soveltuvia vuokra-asuntoja 29 kpl. Villa Kaisla sijaitsee omassa siivessään, mutta rakennuksen yhteiset tilat ovat myös Villa Kaislan asukkaiden käytössä.

Ympäristö ja aktiviteetit

Hoivakoti Kainon ja Villa Kaislan asukkaiden toiminnallisuutta ja virkistystä tukemaan rakennuksen "syliin" jäävälle atrium-pihalle valmistuu kaunis ja suojaisa viheralue monipuolisine kuntoilulaitteineen.

Kuntoutus ja asukkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen on olennainen osa kotiemme ja toimintamme arkea. Omien fysioterapeuttiemme toteuttaman yhteisöllisen fysioterapian lisäksi huomioimme asukkaiden yksilölliset tarpeet. Panostamme kodeillamme mielekkääseen ja aktioivaan arkeen.

Miten asukkaaksi hakeudutaan? 

Olemme Keravan hyvinvointialueen yhteisöllisen asumisen palvelusetelin palvelutuottaja.

Kysy lisätietoja: Vastuualuejohtaja Virve Rantala, 044 493 4148, virve.rantala@ikifit.fi

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kohteemme on osa Kivisillan Uuden ajan rakentamisen festivaalia 26.7.-7.8.2024

Tule tutustumaan Ikifit Hyvinvointikeskus Finlandiaan (kohde 3) ja messualueeseen, osallistu ilmaisohjelmaan tai osta lippu iltakonserttiin!
Tutustu lisää tapahtumaan osoitteessa www.urf.fi

URF_yleisesittely_lyhyt-4 kopio

 

 

 

 

Linkkejä ja muuta

Pianonsoittajankatu 1
04200 Kerava

Yhteydenotot:

Vastuualuejohtaja Virve Rantala
044 493 4148
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Uuden ajan rakentamisen festivaalit Kivisillan alueella 26.7.-7.8.2024
URF on yksi Kerava 100 –juhlavuoden päätapahtumista. Avainteemoja tapahtuman rakentamisessa ovat kiertotalous ja kestävä kehitys.

Ikifit Hyvinvointikeskus Finlandia, messukohde 3