Hyvinvointikeskus Jukola

Tervetuloa Jukolan hyvinvointikotiin!

Hyvinvointikeskus Jukola sijaitsee vehreässä miljöössä Jukolan kaupunginosassa. Uudisrakennuksessa ikäihmisiä palvelee ympärivuorokautisen hoivaan varustettu 30-paikkainen Hyvinvointikoti Hannes ja 12 palveluasumiseen soveltuvaa asuntoa. Hyvinvointikeskus Jukolan tilat ovat esteettömät ja ikäihmisten pitkäaikaiseen asumiseen varta vasten suunnitellut.

Hyvinvointikoti Hanneksen huoneet ovat kodikkaita yhden hengen huoneita (22-22,5 m2) ja sijaitseva rakennuksen toisessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksen kevyemmän hoivapalvelun asunnoissa (30,5 m2) on viihtyisä olohuone keittosyvennyksineen. Makuuhuone on erotettu oleskelutiloista väliseinällä. Asunnot ovat esteettömiä ja hyvin varusteltuja. Asukas voi tuoda tullessaan omia huonekalujaan ja tuttuja esineitään kodikkuutta ja turvallisuuden tunnetta lisäämään. Kodeissamme asukkaan päivää rytmittää ohjattu virikkeellinen päivätoiminta sekä kuntouttava toiminta.

Jukolan lähiympäristöstä löytyy hyviä kävelyreittejä. Lisäksi asukkaille on varattu oma virikkeellinen ja turvallinen sisäpiha. Omalla pihalla asukkaat voivat harrastaa puutarhanhoitoa, tehdä pieniä kävelylenkkejä pihapolulla sekä hyödyntää pihan kuntoilulaitteita. Hyvinvointikoti Hanneksella on oma terassi rakennuksen toisessa kerroksessa.

Toimintamme perustana on yhteisöllisyys. Tarjoamme asukkaillemme kuntouttavaa toimintaa voimaannuttavassa ympäristössä. 

Meille voi tulla asumaan itsemaksavana tai palvelusetelillä. Meillä on myös ostopalvelusopimus Hämeenlinnan kaupungin kanssa.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme!

 

Linkkejä ja muuta

Laurinkuja 6
13500 Hämeenlinna

Lisätietoja
yksikön johtaja Virve Rantala
044 754 2035
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Tiiminvetäjä-sairaanhoitaja
Riia Räihä
050 553 3284
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Hyvinvointikoti Hannes
hoitajat 044  491 6699