palvelut

IkiTrainer-ryhmät (terveysliikuntaryhmät)

Liikunnan iloa - yhdessä!

Terveysliikuntaryhmien nimi uusiutui ja tutut ryhmämme jatkavat nimellä IkiTrainer®-ryhmät Tampereella, Hämeenlinnassa ja Turku-Raisiossa.

IkiTrainer®-ryhmät
Haluatko ikääntyä mahdollisimman hyväkuntoisena ja jaksaa paremmin? IkiTrainer® liikuntaryhmät tukevat ja edistävät liikkumista ja aktiivista elämäntapaa. IkiTrainer®-ryhmämme auttavat sinua säilyttämään toimintakykysi ja kohentavat siten elämänlaatuasi. Pienryhmiämme ohjaavat fysioterapeutit, jotka ottavat huomioon liikuntahetken aikana voimavarasi.

IkiTrainer® – henkilökohtasta valmennusta kaikenkuntoisille ikäihmisille
IkiTrainer®-konsepti on suunniteltu geriatrian erikoislääkäreiden ja fysioterapeuttien yhteistyönä. Se perustuu tutkimustietoon liikunnan terveysvaikutuksista sekä pitkäaikaiseen työkokemukseen niin hyväkuntoisten kuin toimintakyvyltään heikentyneidenkin ikäihmisten parissa.

Räätälöityä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia
IkiTrainerit® ovat koulutukseltaan fysioterapeutteja, joilla on pitkä työkokemus geriatrisesta fysioterapiasta. Heillä voi olla lisäksi mm. ratkaisukeskeisen gerontologisen valmentajan, neuropsykiatrisen valmentajan tai neurologisen fysioterapeutin erikoistumiskoulutus. He ovat myös perehtyneet iäkkäiden ravitsemussuosituksiin.

IkiTrainerin® työtä ohjaavat tutkimukset, joiden mukaan ihmisen terveyteen, liikunta- ja toimintakykyyn sekä elämänlaatuun voidaan vaikuttaa kaikissa ikääntymisen vaiheissa. IkiTrainer® ei ohjaa pelkästään liikkumaan, vaan lähestyy asiakastaan kokonaisvaltaisesti kiinnittäen huomiota ravitsemustilaan, muistiin ja muuhun terveyteen.

Kysy lisää Ikitrainer®-valmennuksesta!

 

Linkkejä ja muuta

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
toimistopäällikkö Marjo Sirkeoja
020 734 2650 tai 040 701 5190
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Esitteet:
- Hinnasto

 

Liikunnallinen lahjakortti on myös hyvä lahjavinkki läheisellesi.