Rekrytointi

Lääkäriksi Ikifitiin?

Ikifit on tamperelainen kuntoutus- ja erikoislääkärikeskus, joka tarjoaa lääkäripalveluja, fysioterapiaa, asumispalveluja sekä kotihoitoa ikääntyneiden turvaksi, terveydeksi ja omannäköisen arjen tueksi. Toimimme Tampereen ja ympäristökuntien alueella.

Toimintamme laajentuessa etsimme lisävahvistusta osaavaan ja innostuneeseen lääkäritiimiimme Tampereella. Olemme tunnettuja korkean ammattitaidon ja -etiikan ohella potilaslähtöisyydestä sekä hyvistä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoista.

Oletko Sinä etsimämme geriatrisesta työstä kiinnostunut yleislääkäri, geriatri tai geriatriaan erikoistuva lääkäri?

Tarjolla on monipuolista työtä tamperelaisten ikäihmisten parissa heidän kodeissaan ja palvelutaloissa, kuntoutusyksiköissä tai vaihtoehtoisesti poliklinikkatyöskentelyä muistisairauksien ja muiden geriatristen haasteiden parissa. Työn sisältöä on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja työkokemuksesi mukaan vaihtelevaksi.

Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme hyvän seniorituen ja kokeneemmalle kollegalle mahdollisuuden olla kehittämässä uusia toimintatapoja osana mainiota geriatritiimiämme. Voit myös osallistua nykyisen työsi ohella takapäivystysrinkiimme.

Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian!
Kilpailukykyinen palkka sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Toimitusjohtaja Leena Laranne, 0400 638 902, leena.laranne(at)ikifit.fi
Geriatrian erikoislääkäri Silja Lassila, p. 046 811 4697, silja.lassila(at)ikifit.fi.