Reumakurssit

Reumakuntoutuskurssien tavoitteena on tukea moniammatillisesti kuntoutujan työ‐ ja toimintakykyä. Kuntoutus on ryhmämuotoista ja se tukee kokonaisvaltaisesti sekä fyysistä, psyykkistä että sosiaalista hyvinvointia.

Kohderyhmänä ovat reumaa sairastavat aikuiset. Edellytyksenä on, että kuntoutustarve on todettu terveydenhuollossa ja lisäksi työ‐ ja toimintakykyä voidaan turvata suunnitellulla kurssimuotoisella kuntoutuksella.

Avokuntoutuskurssien tavoitteena on tukea moniammatillisesti kuntoutujan työ‐ ja toimintakykyä sekä aktiivisuutta arjen toiminnoissa. Kuntoutus toteutetaan ryhmämuotoisina avokuntoutuspäivinä ja käyntikertoina 9 kuukauden sisällä kurssin aloituksesta.Kohderyhmänä ovat reumaa sairastavat aikuiset.

Lisätietoa diagnooseista, kurssien sisällöistä sekä vapaista kurssipaikoista saat klikkaamalla kurssin nimeä.

Mistä saan lisätietoa kurssista ja näen vapaat kurssipaikat?

Kelan kurssit Apilassa -esitteestä löydät Apilassa järjestetävien kurssien ajankohdat ja kurssinumerot. Kurssien vapaan paikkamäärän voit tarkistaa Kelan sivuilta.

Kirjoita Kelan kurssihakuun "Haku kurssinumerolla" -kenttään kurssin numero, jolloin pääset tarkastalemaan kyseisen kurssin tietoja. Kun kirjoitat "Sanahaku" -kohtaan "Ikifit", saat listauksen kaikista Apilassa toteutettavista kursseista valitsemallesi ajanjaksolle.

Jos tarvitset apua hakemisessa tai lisätietoja kurssista tai kuntoutuksesta yleisesti, ota yhteyttä. Tarkemmat tiedot löydät sivun reunasta "Linkkejä ja muuta" -osion alta.

 

Linkkejä ja muuta

Lisätietoja kuntoutuksesta ja hakemisesta:
sosionomi Sari Nousimaa
03 2716 293
puhelinajat: ke−to klo 11.30−12.00
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Esitteet:
- Kelan kurssit Apilassa

Lisätietoja: Kelan matkakorvaus
- Näin haet kuntoutukseen
- Hyvä tietää (pdf)
- Kelan matkakorvaus