Ihon sairaudet, lasten perhekurssit

Irtiotto arjesta - tietoa ja tukea koko perheelle

Sopeutumisvalmennuskurssit on tarkoitettu alle kouluikäisille, ala- ja yläkoululaisille ihon sairauksia sairastaville lapsille. Lapsen perhe osallistuu kuntoutukseen kuntoutussuunnitelman, Kelan kuntoutuspäätöksen sekä kuntoutusohjelman mukaisesti.

Kuntoutuksen tavoitteena on auttaa lasta osallistumaan arjen toimintoihin. Lisäksi kurssilla annetaan vinkkejä ja neuvoja arjen elämään yhdessä perheen kanssa sekä tuetaan lasta omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamisessa.

Kurssin toteutetaan yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n kanssa.

Mistä saan lisätietoa kurssista ja näen vapaat kurssipaikat?

Kelan kurssit Apilassa -esitteestä löydät Apilassa järjestetävien kurssien ajankohdat ja kurssinumerot. Kurssien vapaan paikkamäärän voit tarkistaa Kelan sivuilta.

Kirjoita Kelan kurssihakuun "Haku kurssinumerolla" -kenttään kurssin numero, jolloin pääset tarkastalemaan kyseisen kurssin tietoja. Kun kirjoitat "Sanahaku" -kohtaan "Ikifit", saat listauksen kaikista Apilassa toteutettavista kursseista valitsemallesi ajanjaksolle.

Jos tarvitset apua hakemisessa tai lisätietoja kurssista tai kuntoutuksesta yleisesti, ota yhteyttä. Tarkemmat tiedot löydät sivun reunasta "Linkkejä ja muuta" -osion alta. 

Linkkejä ja muuta

Lisätietoja kuntoutuksesta ja hakemisesta:
03 2716 293
tietoakuntoutuksesta@ikifit.fi

Esitteet:
- Kelan kurssit Apilassa
- Ihon sairauksia sairastavien lasten perhekurssi

Lisätietoja:

- Näin haet kuntoutukseen
- Hyvä tietää
- Kelan matkakorvaus