Tampere

Terapiat Kelan kustantamana ja itse maksaen

Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapiat, yksilöfysioterapia
Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta Lielehdessa Niemenrannan toimipisteessä sekä kotona kuntoutujan arjessa. Niemenrannan tilat ovat esteettömät ja kuntoutuksen apuna käytössämme ovat fysioterapeuttinen kuntosali, allasosasto sekä hoitohuoneita. Kuntosalilla on mm. paineilmalla toimivat älykuntosalilaitteet, kävelymatto, polkurestoraattori sekä istumapolkupyörä, puolapuut ja erilaisia pienapuvälineitä.

Fysioterapia itse maksaen; liikettä, iloa ja energiaa ikääntyville
Fysioterapialla tuetaan ikääntyvän toimintakykyä ja vahvistetaan voimavaroja, toisin sanoen parannetaan elämälaatua ja autetaan voimaan paremmin. Voimme toteuttaa fysioterapiakäynnit asiakkaan kotona tai toimipisteissämme. Kela-korvauksen saaminen fysioterapiapalveluista edellyttää lääkärin lähetettä.

Yksilöllinen kuntoutussuunnitelma
Geriatrinen eli ikääntyvien fysioterapia on erityisosaamistamme. Geriatrinen fysioterapia perustuu fysioterapeutin tekemään toimintakykyarvioon, jonka avulla laadimme asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin perustuvan henkilökohtaisen ja yksilöllisen kuntoutussuunnitelman. Muistikuntoutus, neurologinen fysioterapia sekä musiikkiterapian keinojen hyödyntäminen fysioterapiatilanteissa ovat vahvuuksiamme. Fysioterapeuttimme arvioivat myös tarvetta apuvälineiden käyttöön sekä ohjaavat niiden käytössä.

Muut fysioterapia- ja liikuntapalvelumme toimipisteissämme tai kotona ikäihmisen arjessa:

  • Ikäihmisten kuntoutuspalvelut kotiin
  • Veteraanien avokuntoutus
  • Liikuntaryhmät hoitokodeissa
  • Terveysliikuntaryhmät toimipisteissämme
  • Ohjattu kuntosaliharjoittelu
  • Fysioterapiapalvelut hoito- ja palvelukodeille
  • IkiTrainer – liikkumisen ja aktiivisen elämäntavan valmentaja
  • Lymfaterapia

 

Linkkejä ja muuta

Kysy lisää tai varaa aika:
020 7342650
info@ikifit.fi

Yhteystiedot:
Niemenrannan toimipiste
Meesakatu 3

Esitteet:
- Hinnasto