Vanhustyön koulutus

Järjestämme koulutusta vanhustyössä toimiville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja työyhteisöille. Räätälöimme koulutukset tilaajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Toteutamme yksittäisten luentojen ja päiväkoulutusten lisäksi myös pidempiä koulutuskokonaisuuksia.

Pidämme myös geriatrian ja vanhustyön luentoja  alan oppilaitoksissa sekä vanhustyön tapahtumissa. Lisäksi järjestämme avoimia yleisöluentoja ajankohtaisista vanhustyön teemoista.

Alla on esimerkkejä koulutuksistamme sekä tietoa alkavista koulutuksistamme ja kursseistamme.


TunteVa®-toimintamallin perusteet

TunteVa®-toimintamalli on vuorovaikutusmenetelmä muistisairaan ihmisen arvostavaan kohtaamiseen. Menetelmän avulla tuetaan muistisairaan ja hänen läheistensä omia voimavaroja ja elämänlaadun ylläpitämistä. Räätälöity koulutuspaketti sopiikin ammattihenkilöstön lisäksi myös läheisille.

TunteVan perusteet muistisairaan läheisille, 2 x 2 h

TunteVa®-ryhmä muistisairaan läheisille, 6 x 2 h

Molemmat kurssit on tarkoitettu muistisairaan henkilön omaisille ja läheisille. TunteVa®-ryhmään osallistuminen ei edellytä perusteet-kurssille osallistumista.

Lisätiedot: 040 672 0404 tai tarja.kangasalo@ikifit.fi


TunteVa®-hoitajakoulutus, 15 op

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti muistityössä toimiville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutuksen keinoin vanhustyön erikoisosaamistaan. Koulutukset alkavat keväisin ja/tai syksyisin.

Seuraava koulutus alkaa marraskuussa 2019, mikäli koulutukseen tulee kahdeksan ilmoittautunutta.

Lue lisää koulutuksesta: Tunteva_2019Ergonomia ja kuntoutuksellinen ote hoivatyössä

Koulutus tukee työssä jaksamista, työhyvinvointia sekä vähentää työntekijöiden tuki- ja liikuntaelimistön kuormitusta. Räätälöity koulutuspaketti ammattihenkilöstölle.


Liike on lääke

Räätälöityjä koulutuksia ikäihmisten liikunta- ja toimintakykyä tukevaan työskentelytapaan ammattihenkilöstölle.


 

”Kerron mielelläni lisää kursseistamme ja koulutuksistamme. Minulle voit myös laittaa tarjouspyynnön yksilöllisesti räätälöidyistä koulutuspaketeistamme.”

Marjo Sirkeoja
toimistopäällikkö
020 734 2650
marjo.sirkeoja(at)ikifit.fi