Kelan avokuntoutus

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, yksilöfysioterapia

Ikifit Oy on Kelan palveluntuottaja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöfysioterapiassa 1.11.18 alkaen. Voit olla oikeutettu Kelan rahoittamaan kuntoutukseen, jos sairautesi tai vammasi rajoittaa merkittävästi toimintakykyäsi ja vaikeuttaa arkeasi.

Kysy lisää soittamalla Ikifitin puhelinnumeroon 020 7342650 tai lähettämällä sähköpostia info@ikifit.fi

Toteutamme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta Ikifitin Niemenrannan toimipisteessä sekä kuntoutujan arjessa. Niemenrannan toimipiste sijaitsee Tampereella osoitteessa Meesakatu 3, 33400 Tampere. Tilat ovat esteettömät ja kuntoutuksen apuna käytössämme ovat fysioterapeuttinen kuntosali sekä hoitohuoneita. Kuntosalissa mm. paineilmalla toimivat älykuntosalilaitteet, kävelymatto, polkurestoraattori sekä istumapolkupyörä, puolapuut ja erilaisia pienapuvälineitä.

Kulkuyhteydet: Omalla autolla saavuttessa talon pihassa on ulko-oven välittömässä läheisyydessä kaksi vieraspaikkaa. Myös kadun varrella on neljän tunnin pysäköintikiekkopaikkoja, josta on 20 metrin kävelymatka ovelle. Taksilla pääsee suoraan ulko-oven eteen.

Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta toteuttaa Ikifitissä:

Fysioterapeutti Jenni Keskinen

Olen erikoistunut aikuisten neurologiseen fysioterapiaan. Vahvaa osaamisaluettani ovat myös muistisairaudet. Työskentelen asiakaslähtöisesti ja psykofyysinen näkökulma on lähellä sydäntäni. Minulla on kokemusta myös liikunta- ja monivammaisista sekä sydänsairauksia ja diabetestä sairastavista kuntoutujista.

Kielitaito: Ruotsi välttävä, Englanti

 

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti Virpi Ketko

Olen erikoistunut aikuisten neurologiseen fysioterapiaan ja siltä saralta minulla on pitkä työkokemus Kelan makusitoumuksella kuntoutettavien asiakkaiden parissa. Vuosien varrella olen saanut kokemusta laajasti erilaisista neurologisista sairauksista ja oirekuvista (mm. lihastaudit, aivohalvaus, ms, CP, syöpäsairauksien jälkitilat). Olen käynyt myös monia erilaisia lyhyempiä koulutuksia, jotka tukevat työskentelyäni fysioterapeuttina. Toimin myös fysioterapiatiimin vetäjänä.

Kielitaito: Englanti ja ruotsi välttävä.

Fysioterapeutti Taija Siira

Olen työskennellyt useamman vuoden moniammatillisen tiimin jäsenenä aikuisten neurologisten asiakkaiden, myös Kelan kuntoutettavien parissa. Minulla on vahva tausta ohjaamiseen ja opastamiseen personal trainer-koulutuksen kautta sekä positiivinen ote asioihin. Ulkomailla työskentely on avartanut maailmankatsomustani.

Kielitaito: Englanti, Ruotsi, Saksa

 

Kelan järjestämästä ja rahoittamasta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta sekä muista Kelan etuuksista, kuten matkakorvauksista ja vammaisetuuksista löytyy tietoa myös Kelan omilta verkkosivuilta www.kela.fi.