palvelut

Hyvinvointikoti Taimi

Kotoisa koti ikäihmiselle

Hyvinvointikoti Taimi on 30-paikkainen ympärivuorokautista hoivaa ja kuntoutuspalveluita tarjoava ryhmäkoti ikäihmisille. Uudisrakennuksen kaikki tilat on suunniteltu asumispalvelutoimintaa varten ja ovat täysin esteettömmät.

Taimi on yksitasoinen, kahdesta erillisestä siivestä koostuva kokonaisuus. Siipiä yhdistää tilava ja viihtyisä ruokasali, joka palvelee kaikkia talon asukkaita. Molemmissa yksiköissä on myös omat kodikkaat oleskelutilat. Taimissa asukas voi sisustaa huoneensa yksilöllisesti omilla tutuilla tavaroillaan; huonekalut, valokuvat ja taulut luovat kodikkuutta ja lisäävät tuttuutta ja turvallisuuden tunnetta.

Taimin asukkailla on käytössään kaunis aidattu ulkoilupiha. Pihalla voi nauttia kesäisestä kahvihetkestä, hoidella yhteistä hyötypuutarhaa tai osallistua fysioterapeutin ohjaamiin kuntoutushetkiin.

Lisäksi Taimista löytyy neljä palveluasuntoa kevyempää asumispalvelua tarvitseville. Tilavat ja hyvin varustellut isot asunnot sijaitsevat omassa siivessään. Asuntoon tehtävistä muutoksista tai muista lisäpalveluista on sovittava erikseen Ikifitin kanssa ja kustannuksista vastaa aina asukas.

Meillä on ostopalvelusopimus Ylöjärven, Nokian, Pirkkalan ja Tampereen kanssa. Hyvinvointikoti Taimiin voi tulla asumaan myös itsemaksavana tai palvelusetelillä.

Tule tutustumaan koteihimme!

 

Linkkejä ja muuta

Hyvinvointkoti Taimi
Taimitie 3
39160 Ylöjärvi

Lisätietoja:
Yksikön johtaja Hanna Heinisuo
044 493 7768
etunimi.sukunimi@ikifit.fi

Sairaanhoitaja
050 364 7284 

Ryhmäkoti Silmu
050 364 7392 

Ryhmäkoti Verso
050 364 7095