Asumispalvelut

Ikifit on laajentanut palveluitaan asumispalveluihin

Ikifit on yrityksenä monialainen ja moniammatillinen. Olemme laajentaneet palveluitamme asumispalveluihin viimeisen vuoden aikana. Kotimme ovat yhteisöllisiä ja kodinomaisia. Henkilökuntamme on palveluhenkistä ja ammatillisesti kouluttautunutta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Arvojamme ja toiminta-ajatuksiamme ovat:

Olemme asukasta varten.

Tuomme turvaa, iloa ja terveyttä asukkaillemme. Tuemme ihmistä kokonaisvaltaisesti ja kunnioitamme hänen itsemääräämisoikeuttaan. Omaiset ovat meille tärkeitä ja aina tervetulleita vierailemaan sekä mukaan toimintaamme.

Asumispalvelukotejamme ovat  Hoivakoti Apila ja Hoivakoti Villa Sten, Kangasalla. Lisäksi meillä on Hyvinvointikeskukset Niemenranta ja Tampellanranta Tampereella.

Lisätietoja asumispalveluista:

Vastuualuejohtaja Heli Seppälä
puh. 040-592 7277
heli.seppala@ikifit.fi

 

Asumispalveluesite


HOIVAKOTI Apila 

Hoivakoti Apila käsittää kaksi kotia Onnen Apilan 16 paikkaa ja Luonnon Apilan 16 paikkaa. Toimimme Kuntoutumiskeskus Apilan kuntouttavassa ympäristössä Kangasalla, Vesijärven rannalla.

Voit tulla meille lyhytaikaisjaksolle tai muuttaa pysyvästi asumaan. Palveluitamme ovat pitkäaikainen ympärivuorokautinen asumispalvelu nk. keyvempi palveluasuminen, jossa yöaikaisen avun saa turvahälytyksen avulla. Lyhytaikainen ympärivuorokautinen asumispalvelu soveltuu esimerkiksi omaishoitajuuden tukemiseen.

Panostamme mielekkääseen ja kuntouttavaan arkeen. Apilan kiinteistössä on kuntosali sekä sauna ja allasosasto. Toteutamme kuntouttavaa hoitotyön otetta arjessa ja oma fysioterapeuttimme on kiinteästi mukana toiminnassamme. Ympäröivää kaunista luontoa hyödynnämme ulkoiluun ja muihin aktiviteetteihin,

Olemme palvelusetelituottajina Kangasalan kaupungille. Tampereen kaupungille palveluseteli ja sopimuskumppanina.
Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Sijaitsemme osoitteessa Reumantie 6, 36200 Kangasala.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö
puh. 044 754 2048

Onnen Apila  hoitajat
puh. 044 726 3145Luonnon Apila hoitajat
puh. 044 433 2539

HOIVAKOTI Villa Sten

Hoivakoti Villa Sten on 15 paikkainen idyllinen ja yhteisöllinen ikääntyville suunnattu ympäri vuorokauden toimiva pienkoti. Kodillamme on oma kaunis puutarha ja pihastamme avautuu upea luonnonkaunis maisema. Villa Stenillä on vahvat perinteet Kangasalla ja kodilla toimii myös aktiivinen vapaaehtoistoiminta.

Arvostamme asukkaitamme ja toisiamme.  Meillä on reilu, kotoisa ilmapiiri.

Villa Sten tarjoaa Sinulle turvaa ja hoivaa sekä mielekästä arjen toimintaa.

Sijaitsemme osoitteessa Likolammintie 1, 36200 Kangasala.

Olemme palvelusetelituottajina Kangasalan kaupungille. Tampereen kaupungille palveluseteli ja sopimuskumppanina.
Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

johtaja
puh. 040 643 3336

hoitaja
puh. 050 430 9800Ikifit Hyvinvointikodit Fanni ja Arvid

Hyvinvointikeskus Niemenranta käsittää kaksi Hyvinvointikotia Fannin ja Arvidin. Kodit ovat esteettömiksi suunniteltu ja toteutettu. Jokaisella asukkaalla on oma huone sekä wc- ja suihkutilat.

Hyvinvointikoti Fanni sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Fannissa kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Oleskelutiloja kodilla on valoisan ruokailutilan lisäksi kaksi sekä iso katettu terassi ulkoiluun ja oleskeluun.

Hyvinvointikoti Arvid sijaitsee talon toisessa kerroksessa, huoneet ovat yhden hengen huoneita lukuun ottamatta kahta kahden hengen huonetta, esimerkiksi pariskunnille. Yhteisiä olohuoneita on samoin valoisan ruokailutilan lisäksi kaksi kuten Fannissa sekä iso katettu terassi ulkoiluun ja oleskeluun.

Palvelut ovat lähellä, hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä luonnonläheiseen miljööseen sekä aivan uudet tilat hyvällä sijainnilla ovat upea kokonaisuus.

Taloyhtiön pohjakerroksessa sijaitsee lisäksi koko talon yhteiset toimintatilat ja saunatilat. Kauniilla taloyhtiöiden sisäpihalla on mm. kuntoilulaitteita, grillikatos mukavaa yhdessäoloa varten sekä kauniita istutuksia.

Yhteystiedot:

Hoivakodin johtaja
puh. 044 491 9040

1. krs.Fanni hoitajat
puh. 044 714 6718

1. krs. Fanni sairaanhoitaja
puh. 044 433 1678

2.krs. Arvid hoitajat
päivitetään myöhemmin

 


Ikifit Hyvinvointikodit Tampellanranta

Ikifitin Hyvinvointikeskus Tampellanranta käsittää kolme Hyvinvointikotia Aallottaren, Mainingin ja Ulapan. Kodit sijaitsevat uudisrakennuksessa aivan Tampereen keskustassa.

Hyvinvointikoti Aallotar on 16 paikkainen koti talon ensimmäisessä kerroksessa, Maininki on 21 paikkainen koti talon toisessa kerroksessa ja Ulappa on 21 paikkainen koti talon kolmannessa kerroksessa. Neljännessä kerroksessa sijaitsee lisäksi viisi palveluasuntoa sekä juhla- ja saunatilat, upeine kattoterasseineen. Kattoterassilla on mahdollisuus ulkoilla ja nauttia upeista järvinäkymistä sekä hoitaa halutessaan terassi-istutuksia ja viljellä pientä yrttipuutarhaa.

Kaikissa huoneissa on oma tilava wc ja suihkutilat. Kotien ruokailu- ja oleskelutiloista sekä olohuoneista on mahtavat näkymät Näsijärvelle ja/tai Kanavalle. Jokaisella kodilla on kaksi omaa katettua terassia Näsijärvelle ja Kanavalle suuntautuen.

Palvelujen läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä upeaan miljööseen tekevät Tampellanrannasta hyvän ja helpon paikan asua.

Yhteystiedot:

Hoivakodin johtaja
puh. 044 491 9056

3 krs. Ulappa hoitajat
puh. 044 433 1865

2.krs. Maininki hoitajat
puh. 044 433 1863


 

Ota yhteyttä

Kaikki kentät ovat pakollisia

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti