Asumispalvelut

Ikifit on yrityksenä monialainen ja moniammatillinen. Yhtenä toimialanamme ovat ikääntyneiden asumispalvelut. Toimimme Tampereen ja Kangasalan alueella. Kotimme ovat yhteisöllisiä ja kodinomaisia. Henkilökuntamme on palveluhenkistä ja ammatillisesti kouluttautunutta ikäihmisten parissa työskentelyyn.

Arvojamme ja toiminta-ajatuksiamme ovat:

Olemme asukasta varten.

Tuomme turvaa, iloa ja terveyttä asukkaillemme. Tuemme ihmistä kokonaisvaltaisesti ja kunnioitamme hänen itsemääräämisoikeuttaan. Omaiset ovat meille tärkeitä ja aina tervetulleita vierailemaan sekä mukaan toimintaamme.

Asumispalvelukokonaisuutemme kuuluvat Hyvinvointikeskukset Niemenranta ja Tampellanranta Tampereella sekä Hoivakoti Apila ja Hoivakoti Villa Sten Kangasalla.

Lisätietoja asumispalveluista:

Vastuualuejohtaja Heli Seppälä
puh. 040-592 7277
heli.seppala@ikifit.fi

 

Asumispalveluesite

Ikifitin asumispalveluiden oma fysioterapeutti Maria liikuttaa asukkaita erilaisilla liikkuvuus ja rentoutusharjoitteilla.


Ikifitin Hyvinvointikeskus Keinupuisto avataan Hämeenlinnaan syksyllä 2020.

Ikifitin uusi Hyvinvointikeskus Keinupuisto käsittää Hyvinvointikoti Hilpin ja kahdeksan vuokrattavaa asuntoa ikäihmisille. Kaikki hyvinvointikeskuksen tilat on suunniteltu esteettömiksi. Hyvinvointikeskus Keinupuisto sijaitsee osoitteessa Hilpinkuja 3 , 13200 Hämeenlinna.

Hyvinvointikoti Hilpi sijaitsee hissillisen talon toisessa kerroksessa. Hilpi tarjoaa ikäihmisille laadukasta ympärivuorokautista asumispalvelua. Hilpin yhteisest oleskelutilat ovat valoisat ja avarat ja niistä on pääsy katetulle terassille, jossa on mukava ulkoilla ja viettää aikaa. Jokaisella asukkaalla on oma 22 m2 huone sekä wc- ja suihkutilat. Hilpissä asukas voi sisustaa oman huoneensa yksilöllisesti omilla tutuilla esineillään; huonekalut, valokuvat ja taulut tuovat asukkaalle kodikkuutta ja turvallisuutta. Muuton yhteydessä asukas tuo omat vaatteet ja liinavaatteet. Hygieniatarvikepaketin asukas voi halutessaan ostaa 25 e/kk.

Ensimmäissä kerroksessa on kahdeksan ikäihmisille vuokrattavaa asuntoa. Asunto käsittää olohuoneen keittosyvennyksellä ja erillisen makuuhuoneen. Huoneiston koko on 47,5, m2. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös oma terassi. Asukas voi tarvitessaan ostaa lisäksi ateria-, siivous- ja hoivapalveluita.

Ensimmäisen kerroksen asukkailla on käytössään viihtyisä aidattu ulkoilupiha. Pihalla on mukava nauttia kesäisestä kahvihetkestä keinuen tai hyötypuutarhaa hoitaen. Asukkaiden käytössä on myös yhteisiä toiminta- ja harrastetiloja sekä viehättävä kahvila.

Meille voi tulla asumaan itsemaksavana tai palvelusetelillä.

Hyvinvointikeskus Keinupuisto on monipuolinen kokonaisuus juuri Sinua ajatellen!

Kysy lisää:
Virve Rantala, yksikön johtaja p. 044- 491 8990, virve.rantala@ikifit.fi
Heli Seppälä, vastuualuejohtaja asumispalvelut  p. 040 5927277,  heli.seppala@ikifit.fi


Hoivakoti Apila 

Hoivakoti Apila käsittää kaksi kotia, Onnen Apilan  ja Luonnon Apilan joissa on yhteensä 32 ikäntyneiden asumispalvelupaikkaa. Toimimme Hyvinvointikeskus Apilan kuntouttavassa ympäristössä Kangasalla, Vesijärven rannalla.

Voit tulla meille lyhytaikaisjaksolle tai muuttaa pysyvästi asumaan. Palveluitamme ovat pitkäaikainen ympärivuorokautinen asumispalvelu sekä lyhytaikainen ympärivuorokautinen asuminen, joka soveltuu esimerkiksi omaishoitajuuden tukemiseen.

Panostamme mielekkääseen ja kuntouttavaan arkeen. Apilan kiinteistössä on kuntosali sekä sauna ja allasosasto. Toteutamme kuntouttavaa hoitotyön otetta arjessa ja oma fysioterapeuttimme on kiinteästi mukana toiminnassamme. Ympäröivää kaunista luontoa hyödynnämme ulkoiluun ja muihin aktiviteetteihin,

Olemme palvelusetelituottajina Kangasalan kaupungille. Tampereen kaupungille palveluseteli ja sopimuskumppanina.
Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Sijaitsemme osoitteessa Reumantie 6, 36200 Kangasala.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

Yksikön päällikkö, puh. 044 754 2048
Onnen Apila  hoitajat, puh. 044 726 3145
Luonnon Apila hoitajat, puh. 044 433 2539


Hoivakoti Villa Sten

Hoivakoti Villa Sten on 15 paikkainen idyllinen ja yhteisöllinen ikääntyville suunnattu ympäri vuorokauden toimiva pienkoti. Kodillamme on oma kaunis puutarha ja pihastamme avautuu upea luonnonkaunis maisema. Villa Stenillä on vahvat perinteet Kangasalla ja kodilla toimii myös aktiivinen vapaaehtoistoiminta.

Arvostamme asukkaitamme ja toisiamme.  Meillä on reilu, kotoisa ilmapiiri.

Villa Sten tarjoaa Sinulle turvaa ja hoivaa sekä mielekästä arjen toimintaa.

Olemme palvelusetelituottajina Kangasalan kaupungille. Tampereen kaupungille palveluseteli- ja sopimuskumppanina.
Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Sijaitsemme osoitteessa Likolammintie 1, 36200 Kangasala.

Villa Stenin laajennus, 15 asumispalvelupaikkaa valmistuu syksyllä 2020.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

yksikön päällikkö, puh. 040 643 3336
hoitajat, puh. 050 430 9800Hyvinvointikeskus Niemenranta

 Hyvinvointikodit Fanni ja Arvid

Hyvinvointikeskus Niemenranta käsittää kaksi Hyvinvointikotia Fannin ja Arvidin. Kodit ovat esteettömiksi suunniteltu ja toteutettu. Jokaisella asukkaalla on oma huone sekä wc- ja suihkutilat.

Hyvinvointikoti Fanni sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Fannissa kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita. Oleskelutiloja kodilla on valoisan ruokailutilan lisäksi kaksi sekä iso katettu terassi ulkoiluun ja oleskeluun.

Hyvinvointikoti Arvid sijaitsee talon toisessa kerroksessa, huoneet ovat yhden hengen huoneita lukuun ottamatta kahta kahden hengen huonetta, esimerkiksi pariskunnille. Yhteisiä olohuoneita on samoin valoisan ruokailutilan lisäksi kaksi kuten Fannissa sekä iso katettu terassi ulkoiluun ja oleskeluun.

Palvelut ovat lähellä, hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä luonnonläheiseen miljööseen sekä aivan uudet tilat hyvällä sijainnilla ovat upea kokonaisuus.

Taloyhtiön pohjakerroksessa sijaitsee lisäksi koko talon yhteiset toimintatilat ja saunatilat. Kauniilla taloyhtiöiden sisäpihalla on mm. kuntoilulaitteita, grillikatos mukavaa yhdessäoloa varten sekä kauniita istutuksia.

Toimimme Tampereen kaupungille palveluseteli- ja sopimuskumppanina. Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Sijaitsemme osoitteessa Meesakatu 5 B, 33400 Tampere.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

Hyvinvointikeskuksen johtaja, puh. 044 491 9040
sairaanhoitaja, puh.044 974 7729
1. krs.Fanni hoitajat, puh. 050 439 276 tai 050 440 3092
2.krs. Arvid hoitajat, puh. 050 436 5108 tai 050 441 8609


Hyvinvointikeskus Tampellanranta

Hyvinvointokodit Aallotar, Maininki ja Ulappa.

Ikifitin Hyvinvointikeskus Tampellanranta käsittää kolme Hyvinvointikotia Aallottaren, Mainingin ja Ulapan. Kodit sijaitsevat uudisrakennuksessa aivan Tampereen keskustassa.

Hyvinvointikoti Aallotar on 16 paikkainen koti talon ensimmäisessä kerroksessa, Maininki on 21 paikkainen koti talon toisessa kerroksessa ja Ulappa on 21 paikkainen koti talon kolmannessa kerroksessa. Neljännessä kerroksessa sijaitsee lisäksi viisi palveluasuntoa sekä juhla- ja saunatilat, upeine kattoterasseineen. Kattoterassilla on mahdollisuus ulkoilla ja nauttia upeista järvinäkymistä sekä hoitaa halutessaan terassi-istutuksia ja viljellä pientä yrttipuutarhaa.

Kaikissa huoneissa on oma tilava wc ja suihkutilat. Kotien ruokailu- ja oleskelutiloista sekä olohuoneista on mahtavat näkymät Näsijärvelle ja/tai Kanavalle. Jokaisella kodilla on kaksi omaa katettua terassia Näsijärvelle ja Kanavalle suuntautuen.

Palvelujen läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet yhdistettynä upeaan miljööseen tekevät Tampellanrannasta hyvän ja helpon paikan asua.

Toimimme Tampereen kaupungille palveluseteli- ja sopimuskumppanina. Meille voit tulla myös itsemaksavana.

Sijaitsemme osoitteessa Verstaankatu 17, 33100 Tampere.

Tervetuloa tutustumaan!

Yhteystiedot:

Hyvinvointikeskuksen johtaja, puh. 044 491 9056
Vastaava sairaanhoitaja, puh. 050 409 0568
3 krs. Ulappa hoitajat, puh. 050 345 4319 tai  046 921 5256
2.krs. Maininki hoitajat, puh. 050 911 4505 tai 046 921 1740
1.krs. Aallotar hoitajat, puh. 050 342 8249 tai 050-911 3982

 

 


Ota yhteyttä

Kaikki kentät ovat pakollisia

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero

Viesti