Hyvinvointikeskus Apilan toiminta jatkuu ennallaan – kiinteistökauppa ei vaikuta hoivakotien tai Kuntoutus Apilan toimintaan

Lehdistötiedote 1.7.2020, OTE 6.7.2020

Kangasalla sijaitseva, Suomen Reumaliitto ry:n omistama Kiinteistö Oy Reumaharju on vaihtanut omistajaa. Kuntoutuskeskuksen kiinteistön on ostanut kiinteistökehityshankkeisiin sijoittava ryhmä, johon kuuluvat Jouni Huura, Teppo Numminen, Jori Paatsjoki, Markku Simanainen, sekä hanketta vetänyt Harri Oesch. Uuden omistustahon myötä kiinteistöä kehitetään palvelemaan laadukkaita kuntoutus-, asumis- ja ravintolatoiminnan tarpeita. Päärakennuksen tilat tullaan pääosaltaan remontoimaan seuraavan puolentoista vuoden aikana.
Rakennuksessa entuudestaan toimiva yrittäjä voi laajentaa ja kehittää toimintaansa eteenpäin.

Ikifit Oy:n toimitusjohtaja Leena Laranne:
”Tämä on hieno asia Ikifit Oy:n kannalta. Uuden omistajan myötä tilat tullaan remontoimaan ja näin voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin niin asumispalveluiden, kuntoutuksen kuin ravintolatoiminnankin puolella. Ikifit suunnittelee jo kuntoutuksen ja muiden palveluiden kehittämistä entistä monipuolisemmiksi”.

Suomen Reumaliitto ry:n puheenjohtaja Satu Gustafsson on myös tyytyväinen omistajan vaihdokseen:
”Uusi omistustaho pystyy takaamaan hyvät, toimivat ja ajanmukaiset tilat sekä hyödyntämään upeaa ympäristöä monimuotoiselle toiminnalle sekä yhdessä tiloissa jo toimivan yrittäjän kanssa kehittämään palveluja. Reumatautien lääkehoidon kehittyessä vuosikymmenten aikana on laitoskuntoutuksen tarve merkittävästi vähentynyt, mutta sen tarve ei missään tapauksessa ole loppunut kokonaan! Asiantunteva kuntoutus on edelleen tärkeä osa hyvää, vaikuttavaa reumahoitoa. Tämän ymmärtävät ja tätä arvostavat myös uusi omistajataho sekä tiloissa toimiva yrittäjä ja näin ollen kuntoutustoiminta tulee jatkumaan tarvetta vastaavassa mittakaavassa”.

Lisätiedot:
Harri Oesch, p. 050 5571023, kiinteistökehitys
Satu Gustafsson, p. 0400 808082, Suomen Reumaliitto ry:n puheenjohtaja
Leena Laranne, p.0400 638902, asumispalvelut, kuntoutus ja ravintolatoiminta