Alkamassa lähihoitajan työvoimakoulutus yhteistyössä TAKK:n kanssa!

Linkki alla TAKK:n sivuille koulutuksen lisätiedoista:

https://www.takk.fi/fi/koulutus/id/kouluttaudu-ja-tyollisty-lahihoitajaksi-ikifit-oylle-rekrytoiva-koulutus/#alkavat

Tässä rekrytoivassa työvoimakoulutuksessa on tavoitteena suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) ja työllistyä valmistumisen jälkeen hoitotyöhön Ikifitille.

Koulutusaika on 28.01.2020—04.05.2021

Ikifit Oy on pirkanmaalainen asumis-, lääkäri-, kotihoito- ja kuntoutuspalveluita tuottava yritys. Ikifit tuo ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä. Monipuoliset palvelu auttavat ylläpitämään asiakkaan omannäköistä arkea ja parantavat elämänlaatua. Ikifitille tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen. Ikifit konserniin kuuluu Domelux ateria- ja ravintola palvelut sekä siivouspalvelut.

Ikifit hakee uusiin Hyvinvointikoteihin ikäihmisten hyvinvoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta kiinnostuneita henkilöitä. Olet kiinnostunut kouluttautumaan alalle tämän projektin kautta ja saamaan mahdollisesti työpaikan valmistuttuasi.

Koulutukseen sisältyvä työssäoppiminen tapahtuu Hyvinvointikeskus Tampellanrannassa ja/tai Hyvinvointikeskus Niemenrannassa.

Ikifitin Hyvinvointikeskus Tampellanranta käsittää kolme Hyvinvointikotia Aallottaren, Mainingin ja Ulapan. Asumispalvelut käynnistyvät aivan uudessa rakennuksessa Verstaankatu 17, Tampere. Hyvinvointikodeissa on yhteensä 58 paikkaa kolmessa eri kerroksessa. Lisäksi neljännessä kerroksessa sijaitsee viisi tukiasuntoa ja koko talon yhteiset juhlatilat sekä kattoterassi Näsijärvi näkymin. Hyvinvointikodeilla on lisäksi upeat isot terassit ympärivuoden mahdollistavaan käyttöön.
Hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä.

Ikifitin Hyvinvointikeskus Niemenranta käsittää kaksi Hyvinvointikotia Fannin ja Arvidin, aivan uudessa taloyhtiössä osoitteessa Meesakatu 5, Tampere. Hyvinvointikodeissa on yhteensä 56 tehostetun asumispalvelun paikkaa kahdessa eri kerroksessa. Lisäksi pohjakerroksessa sijaitsee seitsemän tukiasuntoa ja koko talon yhteiset tilat, jotka mahdollistavat yhteisöllisen olemisen ja tekemisen asukkaiden kanssa.

Lielahden palvelut ovat lähellä ja bussiyhteydet kulkemiseen loistavat. Bussipysäkki sijaitsee aivan Meesakadun ja Federleynkadun kulmassa. Fannin ja Arvidin etuovelle on bussipysäkiltä noin 50 m.