Kotipalvelu

Kotipalvelumme tuo virkistystä ja apua kotiin silloin, kun ikääntyminen tai sairaudet vaikeuttavat omaa suoriutumista arjen askareista. Monipuoliset palvelumme auttavat ylläpitämään omannäköistä arkea, jotta kotona asuminen onnistuu ja on edelleen turvallista. Toimimme kuntouttavalla periaatteella asiakkaan omia voimavaroja tukien.

Palveluumme kuuluvat niin arjen askareissa auttaminen, asiointiapu kuin kaikki hoivapalvelutkin . Hoitajana toimii tuttu vastuuhoitaja tai pieni hoitotiimi. Palvelemme myös ilta- ja yöaikaan.

Sinulle sopivat palvelut

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti – joustavasti ja kokonaisvaltaisesti.

Millaista apua sinä tarvitsisit? Varaa aika kotipalvelumme ilmaiseen kotikartoituskäyntiin, jossa rauhassa keskustellen pohditaan sinulle parhaiten sopivia palveluita.

Oletko omaishoitaja? Hyödynnä palvelusetelisi!

Jos olet saanut Tampereen kaupungin omaishoidon tuen vapaan osavuorokautisen hoidon palveluseteleitä, voit käyttää  niitä maksuvälineenä kotipalveluihimme.

Arvolisäveroton palvelu ja kotitalousvähennysoikeus

Tiesithän, että ikäihmiset saavat kotipalvelun arvonlisäverottomana ja että palvelusta on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä? Kysy meiltä lisää numerosta 020 734 2650 ja varaa samalla maksuton kotikartoituskäynti!

Ota yhteyttä