IkiTrainer – iloiten arjen onnistumisista

 

 

Kaikkein hauraimmille ikäihmisille ja muistisairaille IkiTrainer rakentaa harjoitusohjelman osaksi arkisia kotiaskareita ja itsestä huolehtimista. IkiTrainer innostaa, rohkaisee ja kannustaa liikkumaan – tarvittaessa vaikkapa musiikkia hyödyntäen, asiakkaan onnistumisista iloiten.

Oma koti tarjoaa monelle ikäihmiselle riittävästi haastetta liikkumiseen. Tuttu ympäristö antaa toisaalta myös turvaa ja motivaatiota harjoitteluun. Harjoitusohjelma IkiTrainerin kanssa voidaankin toteuttaa kokonaisuudessaan kotona hyödyntäen luovasti oman kodin tarjoamia mahdollisuuksia.

IkiTrainer tuntee muistisairauksien vaiheet ja osaa ottaa huomioon niiden erityispiirteet yksilöllistä harjoitussuunnitelmaa laatiessaan. Harjoittelussa korostuu turvallisuus ja moniammatillisuus: IkiTrainer työskentelee yhteistyössä IkiKotilääkärin, sairaanhoitajien, kotipalvelun ja IkiMuistineuvolan henkilökunnan kanssa.

IkiTrainerin ohjauksessa tapahtuvasta harjoittelusta on mahdollista saada KELA-korvausta lääkärin lähetteellä.

Kysy lisää IkiTrainer-ohjelmasta hauraille ja monisairaille: Fysioterapeutti , IkiTrainer® Elina Leikkainen, 020 7342650